Mascarponével töltött Profiterol
Ezt az édességet választottam ,egy gasztronómiai versenyen ami a Sulimba volt megrendezve.
Itthon is megcsináltam előtte, és az iskola tankonyhájában is megcsináltam egyszer.Mind a két alkalommal szinte tökéletesre sikeredett.Persze Mikor a versenyen készítettem el .a legrosszabbul sikerült a 3rom közül :(
Sajnos az alapanyag minősége silányabb volt mint amikkel én otthon dolgoztam, és a Csokikrémem minősége nem sikeredett a legjobban ,de halisten nem is ennek kellet dominálnia ,így megoldottam, hogy ne rontson munkámon.Szerencsére Elsők lettünk a 12 osztályból ,és ez nagy siker, mert szakmunkások is indultak ,akik viszont már nagyon nagy tapasztalattal rendelkeznek ,és már külföldön is dolgoztak.
Meg kell mondjam ,a csapatunk nagyon odatette magát.Kellett teríteni,előétel,főétel,desszert,és felszolgálni is ,nagyon sokoldalú volt a verseny.
3man konyhán, és 2en a felszolgálók voltunk.
Na de elég a fecsegésből!!
Nézzük Mi fán terem ez a Profiterol